top of page

Plante Ceremonier

Jeg har fordybet mig i den transformerende kombination af planter & psykoterapi, hvor ældgammel visdom & terapeutisk viden er flettet sammen, så det giver mening for det moderne menneske. Dette danner rammen om transformerende rejser koblet sammen med integrationsterapi. Ved at guide mennesker gennem rejser med planterne er det min store passion at hjælpe klienter/deltagere hjem i sig selv.

 

Ceremonier faciliteres for enkelte personer & mindre grupper. Lokation er enten hos Hummingbird eller i skoven. Dertil afholder jeg større gruppe ceremonier sammen med andre dygtige facilitatorer. Altid i et hjertevarmt, åbent, trygt & tillidsfuldt rum, hvor der er plads til hele DIG. 

Ved ceremonier med planter arbejder jeg med et shamanistisk udgangspunkt uden at følge én bestemt tradition, retning eller vej. Det vigtigste for mig er, at du finder DIN vej og ikke blot følger andres. Jeg vil altid se mig selv som værende i lære hos planterne & jeg ser derfor ikke mig selv som shaman, men som en dygtig facilitator. Jeg kender planterne godt & kan holde rummet & integrere oplevelserne via den efterfølgende terapeutiske proces.

 

Jeg ser selve integrationsfasen som et yderst vigtigt element af rejsen. Hvis vi blot rejser videre, kan vi fjerne os selv fra vigtige læringer i jagten på mere magi. Det er min hensigt, at en ceremoni skal ses som et kyndigt værktøj til at kunne leve vores jordiske liv med fuldt potentiale. Det er således skridtet tilbage til det menneskelige liv, der er interessant. Ens proces er ikke meget værd, hvis man ikke har noget at give sig selv & omverdenen efterfølgende. Derfor vil jeg altid råde deltagere til at bruge tid på integrationsarbejdet, hvor jeg selvfølgelig står til rådighed i processen. 

 

  • 1:1 Ceremonier samt mindre gruppe ceremonier kan afholdes indendøre i det ceremonielle rum eller ude i naturen. 

  • En session varer omkring 7 timer. 

  • Alle ceremonier kræver en telefonisk for-samtale.  

  • En uge inden ceremonien modtager du alle praktiske informationer i en besked. 

Hvis du ønsker at høre mere om, hvad jeg tilbyder, er du velkommen til at kontakte mig. 

Jeg får mange henvendelser fra interesserede mennesker og bruger tid på den indledende samtale. Derfor må du forvente et par dage, før jeg vender tilbage på din henvendelse. 

Skriv gerne via kontakt@hummingbird.com eller udfyld formularen.

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig. 

 

Kontakt 

bottom of page