Plante Ceremonier

Jeg har fordybet mig i den transformerende kombination af plantemedicin & psykoterapi, hvor ældgammel visdom & terapeutisk viden er flettet sammen & danner rammer om transformerende bevidsthedsudvidende rejser koblet sammen med integrationsterapi. Ved at guide mennesker gennem rejser med planterne er det min store passion at hjælpe klienter/deltagere hjem i sig selv.

 

Dybere ceremonier med plantemedicin faciliteres efter forespørgsel for enkelte personer & mindre grupper. Dertil afholder jeg større gruppe ceremonier sammen med andre dygtige facilitatorer. Altid i et hjertevarmt, åbent, trygt & tillidsfuldt rum, hvor der er plads til hele DIG. 

Ved ceremonier med plantemedicin arbejder jeg shamanistisk & med stor respekt for traditionen. Jeg modtager stadig læring & opsøger hvert år nye mestre, som kan nære min egen proces & gøre mig endnu dygtigere. Jeg vil altid se mig selv som værende i lære hos planterne & jeg ser derfor ikke mig selv som shaman, men som en dygtig facilitator. Jeg kender medicinen godt & kan holde rummet & integrere oplevelserne via den efterfølgende terapeutiske proces.

 

Jeg ser selve integrationsfasen som et yderst vigtigt element af rejsen. Hvis vi blot rejser videre, kan vi fjerne os selv fra vigtige læringer i jagten på mere magi. Det er min hensigt, at en ceremoni skal ses som et kyndigt værktøj til at kunne leve vores jordiske liv med fuldt potentiale. Det er således skridtet tilbage til det menneskelige liv, der er interessant. Ens proces er ikke meget værd, hvis man ikke har noget at give sig selv & omverdenen efterfølgende. Derfor vil jeg altid råde deltagere til at bruge tid på integrationsarbejdet, hvor jeg selvfølgelig står til rådighed i processen. 

 

  • 1:1 Ceremonier samt mindre gruppe ceremonier kan afholdes indendøre i det ceremonielle rum eller ude i naturen. 

  • En session varer omkring 7 timer. 

  • Alle plante ceremonier kræver en for-samtale som kan være enten via telefon, Zoom eller fysisk tilstedeværelse. 

  • En uge inden ceremonien modtager du alle praktiske informationer i en besked. 

  • Min telefon er åben for spørgsmål & samtale både før & efter ceremonien.