top of page

Kakao Ceremonier

Offentlige Ceremonier: 

 

Mine Kakao Ceremonier er kendetegnet ved et trygt, tillidsfuldt & hjerteåbnende rum med plads til hver enkelt deltager. Du kan komme præcis, som du er - og det kræver ikke kendskab til kakao, spiritualitet eller meditation for at være med i cirklen.

Jeg har en shamanistisk tilgang til arbejdet med Kakao. Det er mit ønske at ære den kultur, der har dyrket kakaoen & anvendt den til ceremonielt arbejde gennem mange generationer. Det er dog ligeså vigtigt for mig, at jeg forholder mig til vores egen samt andre kulturer & gør kakaoceremonierne tilgængelige for alle, så der ikke kræves "et specielt sprog" for at være med. Jeg finder det vigtigt, at vi bruger kakao i en kontekst, som vi kan forholde os til.

Jeg arbejder med energien fra Ny- & Fuldmåne.

Ved Nymåne arbejdes der med en intention om at så frø. Hvad ønsker du at invitere ind i dit liv? Hvad vil du gerne se spire og blomstre?

Tilbage i tiden brugte bønderne Nymånen til at plante frø, fordi de mærkede en stor kraft for spirring, når månens lysstyrke set fra jorden var mindst, det vil sige, når månen er placeret mellem jorden & solen. I en månekalender starter en ny måned altid ved nymåne. Så brug denne tid & Kakao Ceremonien til at starte på en frisk & inviter det ind i dit liv, som du gerne vil se blomstre.

Ved Fuldmåne arbejdes der med en intention om at give slip. Hvad har du brug for at give slip på? Hvad tjener dig ikke længere? 

Fuldmånens energi er intens og mange mennesker oplever eksempelvis at have svært ved at sove under fuldmånen. I indisk filosofi kaldes tiden lige før fuldmåne "Tripura Sundari", som er navnet på en hinduistisk gudinde. Fuldmånen er det øjeblik, hvor strømmen af ​​månenergier når et maksimum, hvilket forstærker følsomheden hos alle levende organismer. Fuldmånen er bl.a. forbundet med det underbevidste, vandet og det instinktive niveau. Så brug denne tid & Kakao Ceremonien til at give slip på alt det, der fylder & ikke længere tjener dig. 

 

En Ceremoni kan forløbe således:

  • Vi samles i cirklen & jeg byder velkommen

  • Introduktion til Kakaoen og intentionsarbejde

  • Evokation/indkaldelse af spirits & renselse af deltagerne med salvie

  • Deling af intention (kun hvis man ønsker at dele)

  • Vi drikker Kakaoen i fællesskab

  • Guidet meditation 

  • Lydrejse, åndedrætsterapi eller dans alt efter ceremonien 

  • Landing & deling i cirklen 

  • Afrunding 

Varighed: 3 timer

Pris: 300 kr.  

Kakao ceremonier blomstrer op på forskellig vis rundt omkring i landet, og der er således ikke en rigtig eller forkert måde at gøre det på. Vi har alle vores egen tilgang til denne hjerteåbnende plantemedicin, og du vil derfor opleve stor variation alt efter, hvilken facilitator du deltager hos. 

1:1 Ceremonier: 

Jeg faciliterer Kakao Ceremonier for enkelte personer efter aftale. Det er kun dig & din proces, der er i fokus. Hvis du er kvinde, kan en ceremoni indeholde en healende yoni-steaming med udvalgte blomster & urter. Der kan også arbejdes med energiarbejde på briks, lyd, tromme, røgelse & åndedræt alt efter dit ønske. 

Varighed: 1.5 time

Pris: 600 kr. 

Private Ceremonier for grupper eller par:

Ønsker I at give hinanden en dejlig oplevelse & prøve Kakaoens hjerteåbnende & healende egenskaber? Jeg sætter rummet, alt efter om I er et par, en mødregruppe, en vennegruppe, kollegaer eller noget helt andet. Alle former for grupper er velkomne. 

Varighed & pris afhænger af gruppens størrelse & ønsker. Kontakt mig for en uforpligtende samtale.

 

bottom of page