top of page

Udtalelser 

"Tak for et fantastisk forløb, Sanne. Jeg har  følt  mig holdt hele vejen - på en sund måde, hvor det har  været min egen proces med dig som en kyndig guide på sidelinjen. Jeg er glad og taknemmelig over, at jeg valgte mig selv til - og kontaktede dig. Du er ægte og ærlig, som et spejl for mig. Du er en dygtig terapeut, der lige præcis ved, hvornår du skal udfordre og hvornår du skal lytte, vise omsorg og komme med kærlige indspark. Jeg har haft to samtaler, en ceremoni og efterfølgende to samtaler. Når jeg tænker på, hvad jeg har brugt af penge på alverdens terapi og udviklingsforløb, så er pengene hos dig min bedste investering i mig selv. Jeg er vendt tilbage til mit arbejde. Ikke fordi jeg er blevet fixet til at kunne overleve, men fordi jeg står stærkt i mig selv og kan være på mit arbejde på en ny måde. Specielt vores samtaler om nuets kraft har hjulpet mig meget til at kunne håndtere ting på en sund måde. TAK."

Annette, 32 år

 "Sanne arbejder fra hjertet, og det er der ingen tvivl om. Derfor elsker jeg at komme til hendes ceremonier, fordi det bare kan mærkes, at hun laver det, hun er sat i verden for. Jeg kan godt lide, at hun møder mennesker, hvor de er. Hun gør sig ikke til bedre end os andre." 

Henrik, 39

 

"Jeg kontaktede Hummingbird Terapi, fordi jeg har kæmpet med angst i flere år. Jeg fik Sanne til at tilrettelægge et forløb over tre måneder. For mig har det været det rigtige at gøre, fordi der hos Sanne ikke kun er samtale-terapi. Hun kan meget andet. Så jeg har både fået trommerejse, kakao ceremoni, terapi og energiarbejde. Hvis man gerne vil noget mere alternativt end almindelig terapi, vil jeg anbefale Sanne. Hun tænker meget bredt og er god til at udfordre mig og stille de rigtige spørgsmål. Vi har også haft en session i skoven, hvor jeg blev guidet i en meditation, og hvor vi gik i skoven og talte os frem til en dybere hændelse fra min barndom, som har været med til at give mig angst. Hvis jeg skal beskrive Sanne, så er det som en moderne heks med begge ben på jorden. Hun har hjulpet mig meget og jeg er meget taknemmelig."

Gitte, 51 år

 

"Jeg har deltaget i min første kakao ceremoni hos Sanne. Det var en utrolig fin oplevelse med både tromme, sang og en meget god kakao. Jeg mærkede mig selv på en helt ny måde, og jeg følte mig som en del af et fællesskab med de andre deltagere. Sanne er dygtig til at fortælle, hvad hun laver og hvorfor. Det jeg godt kunne lide var, at hun giver plads til andre og giver folk lov til at tale uden at dømme dem og komme med hendes egen mening. Det var så fint. Jeg er glad for, at jeg kom afsted. Det er ikke sidste gang, at jeg kommer med til en kakao ceremoni. Tak."

Henriette, 34 år

 

"Det var første gang, at jeg skulle prøve en plante rejse, og jeg fik Sanne anbefalet af en god ven. Vi mødtes hos hende og tog sammen ud til den smukkeste skov, hvor ceremonien skulle foregå. Jeg er stadig overældet og dybt berørt over at have mødt medicinen på den måde. Jeg blev guidet gennem fire forskellige stop på rejsen. Jeg var forbundet med naturen og mig selv og samtidig kunne jeg gå rundt. Skoven var magisk. Jeg mærkede alt og fandt hjem til mig selv, mit indre. Siden har jeg ikke mærket min angst. Jeg ved godt, at der er meget at arbejde med, men jeg fik hele tiden at vide, at der ikke var noget at frygte. Jeg følte mig holdt af noget større. Tak for en uforglemmelig oplevelse, som var så tryg. Jeg fik meget mere ud af de 6 timer i skoven end jeg havde turde håbe på.

Klaus, 45 år

 

"Jeg har igennem Sannes kyndige guidning stiftet kendskab med plantemedicinen, og herigennem fundet tættere ind til en dybere forståelse for prioriteringen og vægtningen af livets udfoldelser.
Samtidig en stærkere tro på egen vilje og samhørigheden mellem alt der er til.
Sanne har en hjertevarme og så mildt et væsen at jeg fra første samtale følte mig forstået, connected og i de bedste hænder.
Der skal lyde mine varmeste anbefalinger af Sanne, det er uden tvivl et bekendtskab det kan oplyse din verden og bygge din videre sti i livet med mere indsig"

Michelle, 28 år

"Jeg var meget spændt på aftenens fuldmåne kakao ceremoni med Sanne som facilitator til at guide os igennem ceremonien.
Hvordan mon kakaoen smagte? Hvem skulle med? Hvad gik det egentligt ud på?
Allerede da jeg trådte ind ad døren begyndte det! Rummet var fyldt med smuk, keltisk musik. Der duftede magisk og energien var rolig, men intens. Et dybt suk kom ud af min mund og mine skuldre sænkede sig. Jeg kikkede rundt og hvor end mit blik faldt, var der noget smukt, noget magisk. Der var virkelig tænkt i detaljer. 
På gulvet var der dekoreret med smukke blade, sten, fjer og krystaller lagt i form som et hjerte. Stearinlys flikkede og en kreds var lavet uden om hjertet, der med et smukt krus placeret hele vejen rundt, inviterede til at man kunne sætte sig. Én efter én kom de andre kvinder ind og energien var elektrificerende.
Selve ceremonien vil jeg ikke fortælle så meget om, da jeg synes, at oplevelsen skal være for dig, ligeså upåvirket af viden, som den var for mig, men jeg vil fortælle dig, at det er en af de smukkeste oplevelser, jeg nogensinde har haft….ja, mens jeg skriver dette, bliver jeg rørt, for det, der skete den aften i rummet med 9 andre kvinder, som alle lod deres skjold ligge ved fordøren og mødte hinanden i et rum af kærlighed, sårbarhed og åbenhed, ja, det kan ikke beskrives med ord, men skal opleves.
Sanne er i mine øjne en healer, en guide, en terapeut, en ligesindet kvinde, en ydmyg og berigende sjæl, der når hun kommer i kontakt med andre, med mig, efterlader et spor i dem, i mig, som sætter sig, som et kram på sjælen".

Karina, 42 år

" Mange mange tak for en transformerende ceremoni i skoven. Tak for at holde mig. Tak for at give mig plads til at fylde. Tak fordi du er ikke-dømmende og greb mig. Det var en stor læring for mig at opleve planterne uden at fjerne mig fra mig selv. Skoven som du bruger er en perfekt scene. Jeg er stadig i proces og jeg er glad for den integrationscirkel, som du lavede sammen med andre deltagere bagefter" 

Mikael, 33 år

 

"Jeg har haft et forløb på tre gange med kakao & energetisk kropsarbejde. Fra første kontakt i telefonen følte jeg mig tryg hos Sanne. Hun er enormt dygtig til det, hun laver, og jeg oplevede at få bearbejdet en problematik, som jeg længe ikke har kunne nå ind til. Jeg har siden oplevet en større forbindelse til mig selv og er kommet godt i gang med et nyt studie. Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Sanne, det er virkelig at mærke, at hun arbejder fra hjertet".

Laura, 31 år. 

" Vi har været til kakao-par ceremoni hos Sanne, da vi lige var blevet kærester, og begge havde nogle ting med i bagagen fra tidligere forhold. Vi gik begge ind i det med stor åbenhed, og havde en enorm tiltro til Sanne. Det var en speciel oplevelse med kakaoen, men der var en konstant varme og ro i hele ceremonien. Sanne er et fantastisk menneske, hun har stor empati og varme og ro over sig. Vi vil begge varmt anbefale et besøg hos hende, i hendes trygge hjem".

                                                                 Brian Sørensen & Karina Eriksen 

 

" Det er svært at beskrive med ord, hvad jeg har lært om mig selv ved at deltage i en ceremoni hos Sanne, men jeg skal prøve. Hele min ungdom og i mit voksen liv har jeg haft en følelse af ikke at høre til, at jeg var anderledes end min familie. Jeg har gået til psykolog flere gange og fået konstateret depression to gange. Ceremonien blev holdt i trygge omgivelser, pyntet med blomster og det var bare rart i Sannes hjem. Det gjorde mig tryg, at det ikke var en klinik men et rigtigt hjem, hvor jeg kunne mærke hende. Det perfekte sted at give mig hen til planterne. Sanne var ved min sidde hele tiden, hun guidede mig, når det blev svært og var bare så rolig og omsorgsfuld. Jeg kom i kontakt med noget fra min barndom, hvor jeg havde følt mig forladt. Det var ligesom, at jeg pludselig kunne huske og mærke hændelser, som jeg havde fortrængt. Jeg rejste dybt ind i mig selv og mærkede en stolthed over at være mig. At min anderledeshed var en styrke, ikke en svaghed. I tiden efter havde jeg tre sessioner hos Sanne, hvor vi fik arbejdet med min rejse. Da jeg kort tid efter ville have en ny rejse, sagde hun meget professionelt nej, og hun forklarede at der stadig var meget at hente i den ene ceremoni. Det er jeg vildt glad for i dag. Det vigtigste har for mig været tiden efter rejsen, hvor vi har talt meget om, hvordan jeg kan bruge mine indsigter i mit liv. Jeg anbefaler alle at kontakte Sanne, hvis de gerne vil prøve sådan en ceremoni. Det kan ikke beskrives med ord, hvad det har gjort for mig, men jeg har forsøgt så godt jeg kunne".

                                                                                Karin, 49 år

"Ceremonier med planter var for mig en ny måde at opleve selv-kærlighed. Man føler virkelig, at man kommer hjem, finder  sig selv igen og giver slip på det, der ikke tjener en. Jeg fik nye indsigter, ro i kroppen og i tankerne. Sanne er en vildt dygtig facilitator, nærværende og med masser af viden og respekt for traditionen. Jeg føler mig altid tryg ved hende, også da det var første gang. Jeg er super taknemmelig over, at Sanne altid står til rådighed med hjælpe og vejledning både før, under og efter ceremonien. Jeg kommer helt sikkert igen og igen."

                                                                              Anne, 34 år

"Jeg har deltaget i en offentlig kakao ceremoni med dans. Det var enormt interessant, hvor meget jeg lærte på kun tre timer. Sanne fortalte om medicinhjulet, lavede en guidet meditation og vi drak i fællesskab kakaoen med hver vores intention. Der var et stærkt bånd mellem mig og de andre deltagere, selvom ingen af os kendte hinanden i forvejen, det var bare så vildt at opleve. Jeg var lidt nervøs for dansen, fordi jeg normalt ikke danser, men vi fik alle en blindfold på og så gik det fra, at jeg ikke turde bevæge mig til at jeg frigav så meget energi i bevægelse og pludselig begyndte jeg bare at græde. Det var forløsende og smukt på samme tid. Mine varmeste anbefalinger". 

                                                                         Cathrine, 28 år

bottom of page