top of page

Om Hummingbird

 

Min mission er at hjælpe mennesker fri til at kunne udfolde deres dybeste potentiale.

IMG_2880.PNG
Countryside Road
Countryside Road

Min Mission

 Min fornemmeste opgave er at lyse på din vej, så du selv kan gå på den.

Gennem terapi, undervisning, gruppeforløb samt planteceremonier hjælper jeg mennesker til forløsning & til at hele de sår, der hindrer dem i at udfolde deres dybeste potentiale. 

Jeg ser integrativ krops- & psykoterapi kombineret med plantemedicin som en helt unik & transformerende vej at gå i forhold til behandling.

 

Terapi & mange ceremonier foregår i mit hjem for at skabe & lægge mest muligt af min energi der, hvor jeg er mest. Mit arbejde er en del af hele den måde, hvorpå jeg er i verden. Stedet har dannet rum for dyb forløsning - denne særlige energi passer jeg rigtig godt på. 

Jeg ser, at vores krop, sind & sjæl uløseligt hænger sammen. Ligeledes er det min holdning, at vi er en del af naturen & naturen er en del af os. Planterne kan lyse på vores vej dér, hvor det giver mening at bruge dem.

 

Eksempelvis er ceremoniel kakao & åndedrætsterapi en hjerteåbnende kombination af vores egen medicin (åndedrættet) & jordens medicin (kakaoen) med store potentialer for forløsning. 

Mit arbejde er holistisk for at skabe samklang mellem krop, sind, sjæl & naturen. 

Min mission lykkes, når du kan gå ud i verden & folde dit dybeste potentiale ud ved at leve udfra din essens.

 

 

 

Om mig

Mit liv bærer præg af en evig nysgerrig på at forstå mennesker & mig selv i et større perspektiv. Udgangspunktet for alt mit arbejde er at tilgå det med professionalisme, nærvær, et åbent sind & ydmyghed. 

Jeg har selv gået på livets vej med de glæder & kriser, som har været nødvendige for min læring. 

I dag er jeg dybt taknemmelig over de kriser, jeg har haft. De har været mine største læremestre. Vi kan hente vigtige indsigter i kriserne & på den måde give vores sår mening, atter åbne hjertet & tage livet ind.

Vi såres i relationer & vi heles i relationer. 

I 17 år har jeg undervist børn & unge i kunst, yoga, dansk & psykologi. I dag arbejder jeg som pædagogisk konsulent. Et arbejde som jeg holder meget af. For mig skaber det balance at have en fod ude i det, der kaldes virkeligheden. Det er et bevidst valg & en stor spirituel læring at kunne navigere i kontrasterne.

Gennem tiden har jeg løbende uddannet mig indenfor tantrisk healing, meditation, yoga, shamanistisk praksis, breathwork & kakao facilitator training. 

Jeg læser til Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapeut ved Tobiasskolen. Derudover arbejder jeg som kunstner og pædagogisk konsulent.

Fredericia & Berlin er mine to oaser, som jeg kalder hjem. Jeg har rejst 41 gange rundt om solen & er mor til to skønne to piger på 18 & 13 år. 

Hvis du ikke finder det, du søger hos mig, kan jeg med glæde henvise dig til nogle af mine dygtige kollegaer fra Tobiasskolen eller fra mit netværk indenfor yoga, energiarbejde, ceremonier mm. 

Jeg glæder mig til at møde dig. 

Kærligst Sanne

Image (5).JPG
bottom of page